OPKØB AF RETRO LAMPER OG MØBLER

Jeg kan aldrig få nok brugte retro møbler og retro lamper på lager!

 

Derfor må du meget gerne kontakte mig hvis du står med et dødsbo eller rester af et dødsbo, eller et flyttebo for den sags skyld, som du ønsker opkøbt.

De møbler og lamper jeg er mest interesseret i er fra perioden 1930 – 1970.
Standen af dine dødsbo varer er lidt underordnet, da jeg selv renoverer de gamle møbler og lamper.

At rydde et bo efter en død er ofte en følelsesladet affære. Det kender jeg selv alt til fra min egen familie. Nogle af de efterladte ting vil ofte have en affektionsværdi. For dig. Dem synes jeg du skal sætte til side og gemme til den dag du er helt sikker på at vil af med dem.

Det kan også være at der er nogle af fx mormors game retrolamper, som du godt vil have renoveret så de kan oplyse dit eget hjem. Det kan jeg også godt klare for dig.

Læs mere om reparation og renovering af lamper her

 

Som mange andre der opkøber døds- og flytteboer er jeg meget interesseret i møbler i palisander, eg, teak.
Min butik ligger centralt placeret på Vesterbro i København, så de fleste af mine kunder bor i lejligheder.
Derfor søger er jeg altid glad for at opkøbe småmøbler, som fx sofaborde i teak og palisander, stole af både kendte og ukendte danske designere, spejle med rammer i teak eller palisander, plakater med flotte gamle motiver, retro og vintage lamper af enhver art. Både gulvlamper, bordlamper og loftlamper.

 

Kontakt mig gerne via mail eller telefon og vedhæft gerne et par fotos så jeg kan få en ide om om det bo du står med, er noget for mig.

 

Læs også om hvem du handler med her.

 

Mvh

 

Henrik / Edison & Co.