Reparation af AJ Royal Lampe

Du kender formodentlig den populære AJ Royal pendel, som Arne Jakobsen designede til SAS Royal hotel i 1960. Lampen er i hvert fald meget populær og der er derfor mange versioner af den rundt omkring i de danske hjem.

Ja faktisk blev lampen så populær at Louis Poulsen stadig producerer den.

AJ Royal er en rigtig god kvalitets loftslampe. Både hvad angår måden den giver lys på, men også produktet selv. Derfor skal du ikke fortvivle og opgive din lampe, hvis den pludselig ser noget sløj og defekt ud.

Jeg har efterhånden renoveret og moderniseret mange AJ pendler. Og jeg bringer også gerne din lampe tilbage til sin bedste form igen.

Ofte drejer det sig primært om at få udskiftet de gamle møre ledninger indeni lampen (hvilket generelt altid er en god ide). Men derudover kan jeg også tilbyde dig at reparere ophænget i lampen. For trods den gode kvalitet som Louis Poulsen har produceret lampen i, sker der nogen gange det at hængslerne, der holder metalgitteret sammen, brækker af fra skærmen.

 

Reparation af AJ Royal Lampe Sidst jeg reparerede et defekt ophæng på en AJ Royal tog jeg de fotos du kan se her på siden for at illustrere at der absolut ikke er nogen grund til, at smide din defekte lampe ud. 

Kom i stedet forbi med den til mig, så skal jeg nok reparere din AJ lampe og få den til at skinne igen.

Hvis du bor langt væk, er du velkommen til at sende din defekte lampe til mig. Jeg modtager lampereparationer med 'posten' fra mange steder i Danmark.

Læs mere om min tilgang til reparation af gamle lamper her