Reparation af PH Bordlampe

Er du den heldige ejer af af en af de fine gamle PH bordlamper fra 1930 – 1940'erne, så har du nok også en lampe med en knastør stofledning og med en tænd/sluk afbryder, der ikke længere virker hvergang du vil tænde bordlampen?

Ønsker du at få renoveret bordlampen og shinet den lidt op - med respekt for det originale design selvfølgelig - både udvendigt og indvendigt (for eksempel de tørre ledninger du ikke kan se...), så kom forbi mit værksted eller send den til mig.

Lad gerne glasskærmene blive hjemme.

Hvad koster reparation af en PH Bordlampe?

Jeg har renoveret mange af PH's vintage bordlamper og kender derfor en del til deres opbygning. Derfor ved jeg også at det tager tid at skille dem ad og samle dem rigtigt igen.

Det tager som regel et par timer at bringe bordlamperne tilbage til storform.

Min timepris er 395,-. Oveni min arbejdstid skal du bruge penge på materialer, som fx lækker sort snoet stofledning til 49,- pr. meter, eller anden ledning efter dit eget ønske. Det kan også være vi bliver nødt til at tilkøbe en reservedel fra Louis Poulsen, og så løber det op.

Men du skal regne med at en 'standard' reparation af en PH bordlampe koster ca. 800 – 1200,- i runde tal. Alt inkl. Også skat og moms.

Eksempel på udskiftning af ledning i PH bordlampe

Herunder ser du et foto af en vintage PH bordlampe fra ca. 1930'erne. Den har jeg udskiftet alle defekte og udtjente ledninger på. Derudover har jeg rengjort den for malerpletter (en klassiker), plus det løse.

Reparation af PH bordlampe

 

Læs mere om min tilgang til reparation af gamle lamper her.

Der kan du også læse et par kundeudtalelser.

 

Tak for din tid. Jeg håber vi ses.

 

KH. Henrik // Edison & Co.