Reparation af Best Lite lampe

Hvis du er ejer af en eller flere Best Lite lamper, så kommer vores veje nok til at krydses før eller siden. Den smukke lampe blev designet helt tilbage i 1930 af Robert Dudley Best og fik senere sit kommercielle gennembrud da Winston Churchil valgte en Bestlite bordlampe til at oplyse sit skrivebord. Dengang blev Bestlite lampen håndbygget i England i en virkelig god kvalitet.

Siden da har danske Gubi overtaget produktionen af lamperne og....så er der gået Kina kvalitet i den.

 

Lampen ser stadig flot ud, men i bund og grund er Bestlite lampen i dag af samme kvalitet som en fabriksproduceret IKEA lampe. Det synes jeg er trist- Det synes Gubi næppe.

 

Men på den positive side betyder det at vi to kommer til at ses, når du skal have udskiftet afbryderen, ledningen, fodafbryderen eller noget fjerede på din Bestlite lampe, så du stadig kan have glæde af den mange år fremover.

Hvad koster reparation af en Bestlite lampe?

Gubi har valgt at producere Best Lite lamperne således at stort set ingen komponenter i lampen kan genanvendes. Så et ledningsskift er ofte ensbetydende med at du også skal tilkøbe en ny tænd/sluk afbryder, et nyt stik, plus det løse.

Derfor skal du regne med ca. 795 - 995 kr. for reparationen. Alt inkl. Også skat og moms. En BEstlite væglampe koster dog lidt mindre, da den tager mindre tid. 

 

Jeg har efterhånden renoveret og moderniseret en hel del Bestlite lamper så kom trygt forbi mig.

 

Læs mere om min tilgang til reparation af gamle lamper her.

 

Der kan du også læse et par kundeudtalelser.

 

Bor du ikke lige i køreafstand til mig og mit værksted, er du velkommen til at sende din defekte Bestlite lampe til mig. Jeg modtager lampereparationer med 'posten' fra mange steder i Danmark.

 

Tak for din tid.

 

KH. Henrik // Edison & Co.